جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

بن‌سلمان می‌داند که جنگ با ایران ویران‌کننده خواهد بود

بن‌سلمان می‌داند که جنگ با ایران ویران‌کننده خواهد بود یک شبکه خبری روس در گزارشی نوشت که ولی‌عهد سعودی به خوبی می‌داند که جنگ با ایران ویران کننده خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 01
کد خبر: ۲۳۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی اخیرا هشدار داد در صورتی که جامعه جهانی به تلاش‌ عربستان سعودی برای منزوی کردن ایران نپیوندد، قیمت نفت به شدت افزایش خواهد یافت.

 

شبکه خبری راشاتودی در تحلیلی درباره این هشدار ولیعهد سعودی گفت که «ولی‌عهد سعودی می‌داند که در این شرایط،‌ج نگ با ایران ممکن است برای تجارت جهانی بد باشد.»

 

در این گزارش آمده است در حمله اخیر به تاسیسات نفتی سعودی قیمت نفت 20 درصد افزایش داشت که بیشترین جهش قیمت در تاریخ بوده است.

 

این افزایش شدید در قیمت‌ها حتی بیشتر از طوفان‌های ریتا و کاترینا، جنگ داخلی در لیبی، اعتصاب ونزوئلا و انقلاب ایران بوده است.

 

در حال حاضر «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی و شرکت نفتی آرامکوی سعودی هر کاری که در توان دارند انجام می‌دهند تا به شرایط قبل خود بازگردند و ولی‌عهد سعودی در حال حاضر می‌داند که جنگ با ایران می‌تواند ویران کننده باشد.

 

راشاتودی در گزارش خود نوشت: «این حملات برای جهان پیامدهای گسترده‌ای دارد و ضرورتا سعودی‌ها خواستار جنگ با ایران نیستند چون می‌دانند که طرف دیگر جنگ برای هیچ کسی خوب نخواهد بود.»

 

ولی‌عهد سعودی از زمان به قدرت رسیدن، مواضع ضد ایرانی خود را بارها تکرار و ایران را به حمایت از تروریسم متهم کرده است. او در سال ۲۰۱۷ صراحتا در گفت‌وگو با شبکه الاخباریه کشورش گفت که نبرد با ایران باید به داخل ایران کشیده شود. اما طرح سه ساله قبل از سررسید سه سال شکست خورده و اکنون لحن او از جنگ‌طلبی به راهکار سیاسی تغییر کرده است. 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار